Een duo topchefs

Tom Vermeiren tovert vanuit zijn restaurant Wilford T heerlijke gerechten op tafel. Als fan van Foie Gras nam hij met plezier samen met Julien Lapraille een kijkje achter de schermen van een familiale eendenfokkerij.

Julien Lapraille neemt ons mee op culinaire reis op radio Contact, RTL-TVI en zijn eigen socials. Bij Julien staat koken gelijk aan werken met lokale producten, gemaakt met respect van het dier. Klaar om samen met hen op avontuur te gaan?

2. Op naar de keuken!

Julien nodigt Tom uit voor een culinaire challenge. Jammer genoeg moet hij last-minute afbellen, maar zijn goede vriend en chef Steven de Vries is graag van de partij. Foie Gras productrice Valérie legt de heren uit welke Foie Gras bereidingen er bestaan en samen maken ze 2 heerlijke bereidingen klaar: een Hamburger met gebakken Foie Gras, butternutpompoen en rode uienconfit en een ‘Pomme d’amour’ met caramel. Benieuwd wie de challenge wint?

1. Op bezoek bij een traditionele Foie Gras boerderij

Volg ons op de Foie Gras route

In deze video ontdek je hoe Tom en Julien samen een bezoekje brengen aan een hele bende eenden. Zij stellen boer Louis honderuit vragen over hoe het leven van de eenden en dompelen je onder in de ware traditie van het produceren van Foie Gras.

Om onze website nog te verbeteren en beter in te kunnen spelen op uw verwachtingen, hebben wij een tevredenheidsonderzoek opgezet. Bent u bereid om ons te helpen?  Klik dan op onderstaande link en vertel ons wat u van onze site vindt! 

Wij beloven alvast dat het niet lang zal duren