Mini-wraps met Foie Gras

Bereidingstijd

Picto horloge10 min Picto four12 min

Ingrediënten

Foie Gras met vijgenjam op een stuk briochebrood. Een overheerlijk traditioneel recept dat waarmee je steevast succes boekt. Hou jij van groenten? Die passen natuurlijk ook bij Foie Gras? Verras je gasten met dit modern en gezond recept boordevol groenten!

Om mini-wraps van Foie Gras en groenten te maken, schil je eerst een wortel en snijd je deze in de lengte. Vervolgens snijd je ook een plakje courgette, zonder het te schillen.  

Stoom deze groenteplakjes en zorg dat ze krokant blijven.   

Snijd je groenten in dunne reepjes en leg ze op de wrap. Garneer de wrap vervolgens met half gebakken Foie Gras en rol het geheel op.  

Voor de echte zoetekauwen kan honing op de rand van de wrap worden gedaan! Laat alles een uur in de koelkast staan en maak er dan perfecte kleine hapjes van om heerlijk van te smullen!  

Eet smakelijk!  

Alle recepten!