Schaafsel van Foie Gras op een geroosterde brioche en kleine groenten, Julien Lapraille

Bereidingstijd

Picto horloge5 min Picto four2 min

Ingrediënten

Leg de blok Foie Gras +/- 3 uur in de vriezer. Dit zal het snijden vergemakkelijken. 

Was en hak de radijsjes en raapjes fijn. Combineer alles in een kom met de gearomatiseerde olie en azijn. Kruid met fleur de sel en peper. Laat 5min rusten ​​voor gebruik. 

Snijd de jonge uitjes doormidden en kook in een pan met een beetje water en boter, zonder deksel. Wanneer het water verdampt, betekent dit dat de uien gaar zijn. Kruid met peper en zout. 

Snijd de brioche in twee. Rooster de briochestukken op de kruimelkant in een pan met de boter en de arachideolie.  

Maak schaafsel van de Foie Gras met een dunschiller. Kruid met fleur de sel en peper. Verdeel de Foie Gras schilfers op de afgekoelde, geroosterde brioche en werk af met de groentjes. 

Julien Lapraille
Alle recepten!