Schnitzel pasta met (rauwe) Foie Gras

Bereidingstijd
15 min
30 min
Ingrediënten
Snijd de eendenborstfilet horizontaal doormidden en verwijder het vel.
Beleg de halve filet met een dunne plak Foie Gras terrine, vouw dubbel en klop plat tussen twee vellenbakpapier.
Paneer in bloem, eieren en panko. Bak mooi aan in olijfolie en boter.
Bak wat fijngesneden sjalot en look aan, voeg tijm en laurier toe. Blus dit met witte wijn en kippenfond.
Laat reduceren, voeg room toe en verwijder de tijm en laurierbladeren. Mix alles samen.
Zeef de saus en monteer met klontjes boter en stukjes Foie Gras. Mix goed door en laat even opkoken.
Kook de tagliatelle.
Giet de pasta af.
Meng met de saus en fijngehakte peterselie en kruid af met zout en zwarte peper.
Draai de pasta op een bord, leg de schnitzel erbij en werk af met geraspte Foie Gras.