Op naar de
keuken!
Levensgenieter, anders niets!
Als voorgerecht, als hoofdgerecht, zelfs als aperitief... Foie Gras past altijd en overal, en dat is nog zacht uitgedrukt! Dit product klaarmaken en combineren was nog nooit zo gemakkelijk. In de pan bereid als escalope met fijne groenten, als burger of als voorgerecht met traditionele peperkoek en fruit... dit product zal je fantasie altijd blijven prikkelen. Dus op naar de keuken en maak opnieuw kennis met Foie Gras zoals nooit tevoren! Tientallen recepten van Foie Gras wachten op jou!
Recepten
Tom Vermeiren
Aardpeersoepje, broodkrokantje met Foie Gras krullen
Hamburger op Rossini’s wijze met gebakken Foie Gras, butternutpompoen en rode uienconfit
Herfstige aperitiefplank met gebakken Foie Gras
Torentje van Foie Gras met een heerlijke mix van zoete en zure appelen en een fris groen slaatje
Verse, hele Foie Gras op een bedje van pompoen met een toets van porto
Terrine van Foie Gras mi-cuit met gekarameliseerde hazelnoten
Julien Lapraille
Carpaccio van Foie Gras en rode vruchten
Broodtorentjes met Foie Gras en witloofsalade met gekonfijte ui
Pomme d’amour met Foie Gras
Krokantje van brood, kort gebakken verse Foie Gras en een duo van appel en peer
Schaafsel van Foie Gras op een geroosterde brioche en kleine groenten
Croque-monsieur van Foie Gras en rauwe ham “délice de la Sûre”
Voor foodlovers
Sam d'Huyvetter
Schnitzel pasta met (rauwe) Foie Gras
Gebakken Foie Gras met bbq ananas & whiskey
Brioche Foie Gras sandwich
Vogelnest met Foie Gras
Filet pur Rossini met Foie Gras
Saltimbocca van Foie Gras
Foie Gras in’t groen