Op naar de
keuken!
Levensgenieter, anders niets!
Als voorgerecht, als hoofdgerecht, zelfs als aperitief... Foie Gras past altijd en overal, en dat is nog zacht uitgedrukt! Dit product klaarmaken en combineren was nog nooit zo gemakkelijk. In de pan bereid als escalope met fijne groenten, als burger of als voorgerecht met traditionele peperkoek en fruit... dit product zal je fantasie altijd blijven prikkelen. Dus op naar de keuken en maak opnieuw kennis met Foie Gras zoals nooit tevoren! Tientallen recepten van Foie Gras wachten op jou!
Recepten
Aperitief met vrienden

Mini-driekoningentaarten met Foie Gras

Filodeegrolletjes met Foie Gras en gerookte eendenborst

Mini-wraps met Foie Gras
Julien Lapraille

Carpaccio van Foie Gras en rode vruchten

Broodtorentjes met Foie Gras en witloofsalade met gekonfijte ui

Pomme d’amour met Foie Gras

Krokantje van brood, kort gebakken verse Foie Gras en een duo van appel en peer

Schaafsel van Foie Gras op een geroosterde brioche en kleine groenten

Croque-monsieur van Foie Gras en rauwe ham “délice de la Sûre”
Klaar in 15 minuten
Sam d'Huyvetter

Schnitzel pasta met (rauwe) Foie Gras

Gebakken Foie Gras met bbq ananas & whiskey

Brioche Foie Gras sandwich

Vogelnest met Foie Gras

Filet pur Rossini met Foie Gras

Saltimbocca van Foie Gras

Foie Gras in’t groen

Club Sandwich met Foie Gras
Tom Vermeiren

Aardpeersoepje, broodkrokantje met Foie Gras krullen

Hamburger op Rossini’s wijze met gebakken Foie Gras, butternutpompoen en rode uienconfit

Herfstige aperitiefplank met gebakken Foie Gras

Torentje van Foie Gras met een heerlijke mix van zoete en zure appelen en een fris groen slaatje

Verse, hele Foie Gras op een bedje van pompoen met een toets van porto
